Κίρα Νάιτλι: Ενσαρκώνει τον ψεύτικο οργασμό της Μέγκ Ράιαν – Δείτε το βίντεο

0

ImageHandler (8)Tην επέλαση των Βρετανών ηθοποιών στο Ηollywood σχολιάζει με μία ταινία μικρού μήκους (“Βρετανική εισβολή”), ο Τζέισον Μπελ , η οποία βασίζεται σε μία πανέξυπνη ιδέα. Ο Μπελ έβαλε τους Βρετανούς ηθοποιούς που έχουν κυριαρχήσει στο Ηollywood, ανάμεσα τους, η Κίρα Νάιτλι, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Τζέιμι Ντόρναν και η Τζούντι Ντεντς, να γυρίσουν ξανά θρυλικές σκηνές αμερικανικών ταινιών, όπως είναι το «Οσα Παίρνει ο Ανεμος», «Μπόνι και Κλάιντ», οι «Σειρήνες της Μαρτινίκα» και «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι». Στην τελευταία ταινία, η διάσημη σκηνή με τον ψεύτικο οργασμό της Μεγκ Ράιαν, γυρίστηκε εκ νέου με πρωταγωνίστρια την Κίρα Νάιτλι.

Φορώντας ένα απαστράπτον μπλουζάκι, η Νάιτλι, κάθισε στο τραπέζι ενός καφέ και προσποιήθηκε ως νέα Μεγκ Ράιαν έναν ψεύτικο οργασμό. Πώς έπεισε ο Mπελ την ηθοποιό να γυρίσει ξανά την σκηνή; «Δεν ήξερα ότι η Κίρα θα το έκανε», είπε γιατί όπως αποκάλυψε σε κάθε ηθοποιό είχε προτείνει τρεις με τέσσερις σκηνές, από τις οποίες θα επέλεγαν μία. Και συνέχισε λέγοντας: «Γέλασε και μου είπε “Νομίζω ότι θα κάνουμε τον οργασμό”».

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΓια ακτινογραφία στο κτηνιατρείο…
Επόμενο άρθροΜετεωρολογική βόμβα και στη Νέα Φιλαδέλφεια;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.