Δωρεάν μαθήματα για ανέργους από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

0

oaedΤο E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Κ.Ε.Κ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του οργανισμού, θα δώσει τη δυνατότητα σε 100 ανέργους να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα από τα παρακάτω εξ αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης ανέργων.

Δικαίωμα Συμμετοχής στα προγράμματα έχουν οι άνεργοι με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, ενώ βασική προϋπόθεση είναι η κατοχή τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει βάσει της ηλικίας και του φύλου. Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά, ενώ θα τηρηθεί αναλογία 52 γυναίκες προς 48 άντρες. Στόχος είναι να ενισχυθούν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά άνεργοι, καθώς είναι οι πλέον ευάλωτοι στις εργασιακές μεταβολές.

Πληροφορίες σχετικά με τη δομή των προγραμμάτων και τον τρόπο διεξαγωγής τους παρέχονται στους αντίστοιχους οδηγούς σπουδών. Όλα τα προγράμματα έχουν εκπαιδευτική υποστήριξη και οδηγούν σε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος, ο οποίος έχει επιλεγεί να συμμετάσχει, δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Πρόγραμμα, βάσει των σχετικών δικαιολογητικών που θα κληθεί να προσκομίσει ή δεν τα προσκομίσει εντός της καθορισμένης από τη Γραμματεία ημερομηνίας, αντικαθίσταται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο υποψήφιο, σύμφωνα με τη σειρά των επιλαχόντων που θα προκύψει.

Σε κάθε υποψήφιο, που θα υποβάλει αίτηση, στις 9/3 θα σταλεί στο email του ένας μοναδικός αριθμός με τον οποίο θα συμμετάσχει στη διαδικασία. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με κωδικούς αριθμούς στην ιστοσελίδα του E-Learning στις 11/3. Οι αριθμοί αντικαθιστούν το ονοματεπώνυμο των συμμετεχόντων και χρησιμοποιούνται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στα τηλέφωνα 2103689354 και 2103689381 ή μέσω email στο elearn-secretariat@elke.uoa.gr. Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 5/3/2015 – Έναρξη Μαθημάτων: 30/3/2015.

Δείτε εδώ λεπτομέρειες για το πρόγραμμα

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται σήμερα η δίκη για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας από αλκοόλ
Επόμενο άρθροΧωρίς τέλος τα περιστατικά με βαριά συμπτώματα μέθης ανηλίκων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.