Χωρίς τέλος τα περιστατικά με βαριά συμπτώματα μέθης ανηλίκων

0

alkoolΔεν είναι μόνο το Ρέθυμνο η «πρωταθλήτρια» πόλη στην κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικα παιδιά, με τραγικό θύμα την 16χρονη Στέλλα Ακουμιανάκη που είχε χάσει τη ζωή της από αυτό το Πάσχα του 2011. Δυστυχώς, περιστατικά με ανήλικα παιδιά καταγράφηκαν και στη Ρόδο.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, την ώρα που ένα 14χρονο αγόρι μεταφερόταν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Ρεθύμνου με βαριά συμπτώματα μέθης, το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με δυο συνομήλικά του κορίτσια που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου έχοντας πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω κατά τη διάρκεια διασκέδασης με τις παρέες τους σε νυχτερινό κέντρο!

Το ένα από τα δυο κορίτσια ηλικίας 14 και 15 χρόνων έχασε τις αισθήσεις της και χρειάστηκε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς για να συνέλθει. Ευτυχώς, η περιπέτεια και των δυο έληξε χωρίς δυσάρεστες συνέπειες, όμως το γεγονός ότι όλο και μικρότερης ηλικίας παιδιά βρίσκονται έκθετα στις συνέπειες του αλκοόλ εντείνει ακόμη περισσότερο τις ανησυχίες.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΔωρεάν μαθήματα για ανέργους από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επόμενο άρθροΑναμένονται 1.200 προσλήψεις εποχικών στο Υπουργείο Πολιτισμού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.