31-1-2015: ξεκινάει το Athens School Festival

0

f3611c7ddc31881b605e98e04ef4354e_LΣτην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων δίνουν το πρώτο τους ραντεβού το Σάββατο 31 Ιανουαρίου- για το 2015- οι μαθητές που μετέχουν στο Athens School Festival, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν συγκροτήματα μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι πλημμυρίζουν κάθε live με τις νότες, τους ρυθμούς, το ταλέντο και τη ζωντάνια τους, εκπλήσσοντας το κοινό

. Επτά μαθητικά συγκροτήματα επιδίδονται σε μία συναυλιακή «σκυταλοδρομία», με εναλλαγές ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής (έντεχνο, παραδοσιακό, rock, metal, garage, κ.α.), που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Τα συγκροτήματα που θα πάρουν μέρος στη συναυλία είναι τα εξής:

G.Rigas (έντεχνο) Οι μουσικοί της «Πλάκας» (έντεχνο -παραδοσιακά) Bazzinga (Rock, Alternative Rock, Classic Rock, Grunge) Inside-Out (Rock / Hard-Rock) Raisin Level (Rock/Alternative Rock /Metal) Black Stars ( Garage Music) Jailbreak (hard rock)

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα Μηχανουργείο):Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ.:210 3475518 Ώρα:18.30

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΕξαρθρώθηκε συμμορία που εμπορευόταν αδέσποτα για πειραματόζωα και κτηνοβασίες – Εξαγωγές στη Γερμανία
Επόμενο άρθροΣτον τελικό για το μις υφήλιος η δική μας Ισμήνη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.