Στον τελικό για το μις υφήλιος η δική μας Ισμήνη

0

newego_LARGE_t_248161_106465782

Το είπε και το έκανε. Η 24χρονη Ισμήνη Νταφοπούλου κατάφερε να τους μαγέψει όλους στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Universe 2014. Έτσι, η πανέμορφη Ελληνίδα προκρίθηκε στον τελικό του διαγωνισμού προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση σε κοινό και κριτικούς, βρέθηκε ωστόσο εκτός τελικής πεντάδας.
Η ίδια δεν το έβαλε κάτω, ούτε απογοητεύτικε στο ελάχιστο. Εξαιρετικά χαρούμενη, χαιρέτισε και ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ανέφερε χαρακτηριστικά: «Oκ, μπορεί να μην κέρδισα το στέμμα αλλά κοιτάξτε όλη την αγάπη και την υποστήριξη που πήρα από όλους τους ανθρώπους μου και ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι τιμή ήταν για μένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και πόσο ευγνώμων είμαι για όλους εσάς που με πιστέψατε και με υποστηρίξατε. Γυρνώντας απόψε αυτή τη σελίδα, θέλω να στείλω όλη την αγάπη και τα φιλιά μου σε καθένα από εσάς. Και μη ξεχνάτε! Η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους να λάμπουν. Μείνετε θετικοί, πάντα να χαμογελάτε από την καρδιά σας. Η ζωή είναι όμορφη, είναι πάντα το ταξίδι που μετρά! Καληνύχτα Μαϊάμι, καλημέρα Ελλάδα!».

Σημειώστε πως τον τίτλο της Miss Universe 2014 κατέκτησε η εκπρόσωπος της ΚολομβίαςPaulina Vega και ακολουθούν οι αντίστοιχες της Αμερικής, Ουκρανίας, Ολλανδίας και τέλος της Τζαμάικα.

ΠΗΓΗtff.gr
Προηγούμενο άρθρο31-1-2015: ξεκινάει το Athens School Festival
Επόμενο άρθροΕκλογές 2015: Σταυροί & θέσεις (upd) που έλαβαν οι Φιλαδελφειώτες & Χαλκηδονιώτες υποψήφιοι βουλευτές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.