Εξαρθρώθηκε συμμορία που εμπορευόταν αδέσποτα για πειραματόζωα και κτηνοβασίες – Εξαγωγές στη Γερμανία

0

newego_LARGE_t_1101_53982406Εξαρθρώθηκε το Σάββατο τα ξημερώματα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» διεθνές κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης αδέσποτων σκύλων από την Ελλάδα στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας Έλληνας και δύο Γερμανίδες καθώς προσπάθησαν να μεταφέρουν από την Αθήνα προς Μόναχο και Αμβούργο 15 συνολικά αδέσποτα σκυλιά σε άθλια κατάσταση.

Σύμφωνα με φιλοζωικές εταιρείες τα ζώα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν είτε ως πειραματόζωα, είτε σε… οίκους ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε αφού η Αστυνομία επιβεβαιώσε τις πληροφορίες που είχε ότι κάθε Σαββατοκύριακο το κύκλωμα μετέφερε δεκάδες αδέσποτα σκυλιά είτε από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας είτε από την Πάτρα με τα πλοία της γραμμής.

Τα τρία μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν αφού επιχείρησαν να ταξιδεψουν ο καθένας χωριστά συνοδεύοντας από πέντε ζώα ο καθένας, όσο δηλαδή είναι το ανώτατο επιτρεπτό όριο στις πτήσεις.

Τα ζώα ήταν σε άθλια κατάσταση και ναρκωμένα ενώ οι Γερμανοί φέρονται πως πλήρωναν στα μέλη του κυκλώματος 400 ευρώ για κάθε δύστυχο ζώο.

Πολλές ελληνικές φιλοζωικές εταιρείες φέρονται να γνώριζαν για τη δραστηριότητα που ελάμβανε χώρα τους τελευταίους μήνες και σε μια προσπάθεια να μπει φρένο στο βασανισμό και την εκμετάλλευση των αδέσποτων προχώρησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία.

ΠΗΓΗimerisia.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Dr Ηouse δίνει συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνικά
Επόμενο άρθρο31-1-2015: ξεκινάει το Athens School Festival
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.