Το σημείωμα αυτοκτονίας του Κομπέιν για εμπορική εκμετάλλευση

0


EB8C9A6FF9ECC103C99C82F7FC19A6ABΜεγάλη εμπορική επιτυχία γνώρισαν τα t-shirt με την επιστολή αυτοκτονίας του Κερτ Κομπέιν στους ιστότοπους διαδικτυακών πωλήσεων Ebay και Etsy, όμως οι αντιδράσεις από τον κόσμο ανάγκασαν τους διαχειριστές τους να απαγορεύσουν την πώλησή τους.

Τα τελευταία λόγια που έγραψε σε μια επιστολή ο frontman των Nirvana, Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει στις 8 Απριλίου του 1994 τυπώθηκαν σε μπλουζάκια και ανάγκασαν τον εκπρόσωπο του Etsy να δηλώσει ότι «οι πωλητές είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές του site που εμπίπτουν στην απαγορευμένη λίστα του, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που προωθούν, στηρίζουν ή εξυμνούν πράξεις βίας προς τον εαυτό τους και τους άλλους».

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος του eBay τόνισε: «Αυτό το αντικείμενο παραβιάζει την πολιτική μας σχετικά με το Προσβλητικό Υλικό, η οποία περιλαμβάνει την προώθηση της ανθρώπινης τραγωδίας. Η πολιτική του eBay δεν επιτρέπει αντικείμενα που προωθούν ή εξυμνούν την ανθρώπινη τραγωδία, το μίσος, τη βία, τη φυλετική, τη σεξουαλική ή θρησκευτική μισαλλοδοξία».

180420141704

ΜΕΣΩnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΆρχισε απεργία πείνας για το γήπεδο της ΑΕΚ!
Επόμενο άρθροΠανελλήνιες 2015: Τι θα ισχύσει για την εισαγωγή με το 10%
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.