Στις 25 Νοέμβρη του 2015 το Fx είχε δημοσιεύσει αποκλειστική φωτογραφία του σημείου που βρέθηκε το πολεμικό όπλο τύπου καλάσνικοφ στη πίσω αυλή ισογείου εγκαταλελειμμένου διαμερίσματος εργατικής πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Φλέμινγκ στην Αγία Μαρίνα Νέας Φιλαδέλφειας. (Δείτε ΕΔΩ το DSC_0079-690x392αποκλειστικό ρεπορτάζ). Η εγκατάλειψη του όπλου καθώς και κράνους μηχανής στο σημείο έγινε μετά την καταδίωξη μηχανής με δύο άτομα στην οδό Αναγεννήσεως (δείτε ΕΔΩ). Επίσης λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα μας Μυστήριο με το Καλάσνικοφ – το «Συμβόλαιο Θανάτου;» και ο προφυλακισμένος «Ράμπο» του Ολυμπιακού“, είχαμε τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε κατοικία στη Μεταμόρφωση (δείτε ΕΔΩ) ο οποίος δεν εξεράγει.

Όπως αποδεικνύεται από το ρεπορτάζ του thetoc.gr, όλα τα γεγονότα συνδέονται με την αποκάλυψη των τελευταίων ημερών για τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της Χώρας:

Η απόπειρα εκτέλεσης του «συμβολαίου θανάτου» σε βάρος της 45χρονης ξαδέρφης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού κατ’ εντολή του ίδιου, καταγράφηκε το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου 2014, όπως αποκαλύπτουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Ο βαρυποινίτης είχε αντιληφθεί την προσεγγισή της από στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και είχε δώσει εντολή για τη δολοφονία της

Η καταδίωξη των δύο επιβατών μοτοσικλέτας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κοντά στο σπίτι της στη Μεταμόρφωση, η συμπλοκή που ακολούθησε και η σύλληψη ενός 33χρονου, ήταν η αστυνομική ενέργεια αποτροπής εξόντωσής της.

Ο βαρυποινίτης είχε αντιληφθεί την προσέγγισή της από στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και είχε δώσει την εντολή δολοφονίας της, κάτι που είχε ανιχνευτεί από τις τηλεφωνικές συνομιλίες και την «αλληλογραφία» του. Η συγκεκριμένη γυναίκα, το περιβάλλον της και ο χώρος διαμονής της είχαν τεθεί κάτω από έναν ιδιότυπο, θεατό και αθέατο, κλοιό ασφαλείας.

«Στοχευμένη» περιπολία
Στις 22:30 το βράδυ εκείνου του Σαββάτου, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περιπολούσαν «στοχευμένα» στην περιοχή γύρω από το σπίτι της ξαδέρφης του βαρυποινίτη, εντόπισαν τους δύο ύποπτους επιβάτες της μοτοσικλέτας και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ο συνεπιβάτης με έναν «μικρό» καλάσνικοφ πυροβόλησε 2-3 φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Μετά από καταδίωξη στην γέφυρα Αναγεννήσεως στην Μεταμόρφωση η μοτοσυκλέτα των υπόπτων ανατρέπεται. Ο συνοδηγός, καταφέρνει να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Ήταν ένας 34χρονος από τη Νίκαια, που είχε κατηγορηθεί και προφυλακιστεί για υποθέσεις εκβιασμών και ληστείες, και είχε αποφυλακισθεί τον Ιούλιο του 2014. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς ανήκει στο κύκλος επιρροής του βαρυποινίτη αρχηγού του Χαϊδαρίου.

Η μοτοσικλέτα του «Ράμπο»
Η μοτοσικλέτα που ανατράπηκε κατά την καταδίωξη, δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας ενώ είχε καλυφθεί ο αριθμός πλαισίου. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι ανήκει στην αδερφή του 30χρονου Β.Ρ. γνωστού ως «Ράμπο», του οπαδού του Ολυμπιακού, ο οποίος εκτίει 12ετή ποινή φυλάκισης για συνέργεια στη δολοφονία του φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, στο οπαδικό ραντεβού θανάτου της Λ. Λαυρίου στην Παιανία, τον Μάρτιο του 2007.

Η μοτοσικλέτα που ανατράπηκε κατά την καταδίωξη, δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι ανήκει στην αδερφή του «Ράμπο»,

Και αυτός ανήκει στο περιβάλλον του έγκλειστου βαρυποινίτη του Χαϊδαρίου, όπως και ο δολοφονημένος φίλος του, ο «Πιτσίλας». Είχε συλληφθεί στις 24 Ιανουαρίου 2013 ένα μήνα μετά τη σύναψη «συμβολαίου θανάτου» για την εξόντωση ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής γνωρίζουν και τον συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας, φερόμενο εκτελεστή του συμβολαίου θανάτου, που είχε καταφέρει να διαφύγει πεζός. Μερικές ημέρες αργότερα στην οδό Φλέμινγκ 39 στη Νέα Φιλαδέλφεια κάτω από το μπαλκόνι ημιώροφου διαμερίσματος, βρέθηκε το πολεμικό όπλο που είχε ο δράστης, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και ένα κράνος μοτοσικλέτας, το οποίο είχε μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τον εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων.

Ακολούθησε η απόπειρα ανατίναξης της οικίας της 45χρονης γυναίκας, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, με 20 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας, τα οποία από καθαρή τύχη δεν πυροδοτήθηκαν, εξαιτίας των… κακών καιρικών συνθηκών. Ο δράστης, πιθανόν ο 54χρονος απότακτος αστυνομικός, που εξόπλισε και υπέθαλψε τον Χριστόδουλο Ξηρό, είχε πετάξει τα αναμμένα εμποτισμένα με βενζίνη στουπιά πάνω στα βραδύκαυστα φυτίλια, αλλά εξαιτίας του ισχυρού αέρα και του χιονόνερου δεν πυροδοτήθηκαν. Η συγκεκριμένη απόπειρα όμως… πυροδότησε θύελλα εξελίξεων, και επίσπευσε τις αστυνομικές ενέργειες.

Το «συμβόλαιο» κατά της Προέδρου Εφετών  
Με τον ίδιο τρόπο ο 45χρονος βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, είχε συνάψει «συμβόλαιο θανάτου» για τη δικαστή κ. Παρασκευή Καλαϊτζή, πρόεδρο του δικαστηρίου της υπόθεσης απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Στις 22 Νοεμβρίου 2012 άγνωστος τοποθέτησε ισχυρή βόμβα στην κατοικία της δικαστικού Παρασκευής Καλαϊτζή, στο Χλαά

Τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2012, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο βαρυποινίτης είχε δώσει εντολή στην ξαδέρφη του να αναλάβει προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη δολοφονία της δικαστικού και των  αστυνομικών συνοδών της, παρακολουθώντας τις κινήσεις της και το σπίτι της. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, απέτρεψαν τη δολοφονία της, συλλαμβάνοντας τον αλλοδαπό εκτελεστή για παράβαση του νόμου περί… όπλων.

Δεν κατάφεραν όμως να κάνουν το ίδιο στις 22 Νοεμβρίου 2012, όταν κατ’ εντολή του βαρυποινίτη άγνωστος τοποθέτησε ισχυρή βόμβα στην κατοικία της δικαστικού στην οδό Κουντουριωτών 11 στο Χαλάνδρι.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του γκαράζ, που βρίσκεται στην αυλή διώροφης κατοικίας, στον πρώτο όροφο της οποίας διαμένει η πρόεδρος Εφετών. Από την έκρηξη, η οποία ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές εντός της κατοικίας της κυρίας Καλαϊτζή, ενώ έσπασαν τζάμια και σε γύρω σπίτια. Ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από μεγάλη ποσότητα αμμωνιοδυναμίτιδας που πυροδοτήθηκε με βραδύκαυστο φυτίλι. Οι μεγάλες υλικές ζημιές αποδίδονταν στο γεγονός ότι η βόμβα είχε τοποθετηθεί ανάμεσα σε τοίχους και δεν μπόρεσε να υπάρξει εκτόνωση του ωστικού κύματος.

Συμβόλαιο και κατά Μαντούβαλου 
Σε κάποιο σημείο της δικογραφίας αναφέρεται η οργάνωση δολοφονίας του δικηγόρου κ. Πέτρου Μαντούβαλου, από μέλη της συμμορίας του βαρυποινίτη  κατ’ εντολή κατηγορούμενου για διακίνηση τόνων κοκαϊνης, χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν υπό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο 45χρονος Παναγιώτης Βλαστός, εκμυστηρεύεται σε συγγενή του, κατά τη διάρκεια ενός άλλου επισκεπτηρίου στις φυλακές, πως εκείνος ήταν που έδωσε την εντολή δολοφονίας του 47χρονου και «παραδοσιακού» μπράβου, Αλέκου Κοσμόπουλου.

Στα στοιχεία της νέας δικογραφίας, αναφέρεται ότι ο Παναγιώτης Βλαστός έδωσε την εντολή δολοφονίας Κοσμόπουλου, επειδή ο τελευταίος, «ζήλευε» τη ραγδαία ανέλιξή του στην εγκληματική ιεραρχία…

Στα στοιχεία της νέας δικογραφίας αναφέρεται ότι ο Παναγιώτης Βλαστός έδωσε την εντολή δολοφονίας Κοσμόπουλου

Αυτό το «συμβόλαιο» φαίνεται να εκτελέστηκε στις 8 Νοεμβρίου 2008, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού πλησίασαν το αυτοκίνητο του 47χρονου, που ήταν σταματημένο στο φανάρι στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών. Πυροβόλησαν τουλάχιστον 10 φορές εναντίον του. Όταν οι εκτελεστές σιγουρεύτηκαν για το θανατηφόρο αποτέλεσμα ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Ο Αλέξανδρος Κοσμόπουλος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τρεις δολοφονίες, εκβιασμούς, ληστείες και άλλα αδικήματα και αποφυλακίστηκε το 2003. Μετά την αποφυλάκισή του δεν είχε απασχολήσει την αστυνομία, ενώ η δολοφονία του αποδόθηκε σε παλιούς λογαριασμούς.

Προηγούμενο άρθροΗ δομή και οι συνωμοτικοί κανόνες της εγκληματικής οργάνωσης
Επόμενο άρθροEπίδομα τυφλότητας σε… οδηγό, από Δήμο!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.