Τουρκία: Βίασαν φοιτήτρια ρίχνοντάς της ναρκωτική ουσία στο ποτό της

0

ImageHandler (1)Δύο Τούρκοι συνελήφθησαν στην Κωνσταντινούπολη, όταν Πολωνή φοιτήτρια τους κατήγγειλε στην αστυνομία για βιασμό.

Η Μαρία Ν., Πολωνή φοιτήτρια, πήγε στην Κωνσταντινούπολη με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus και άρχισε να ψάχνει για σπίτι. Όπως κατήγγειλε η ίδια αργότερα στην αστυνομία, νοίκιασε ένα δωμάτιο στην κατοικία του ενός από τους δύο υπόπτους.

Οι δύο Τούρκοι φίλοι, Mehmek K. και Engin O., βοήθησαν την νεαρή φοιτήτρια με προθυμία να μετακομίσει και την κάλεσαν για ένα ποτό στο σπίτι του Engin. Η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι οι δύο άντρες έριξαν ναρκωτική ουσία στο ποτό της και στη συνέχεια την βίασαν.

Η Πολωνή φοιτήτρια αναφέρει στην καταγγελία της ότι ένιωσε ζαλάδα και αποκοιμήθηκε, ενώ όταν ξύπνησε ήταν γυμνή σε ένα κρεβάτι…

Οι δύο Τούρκοι συνελήφθησαν με τις κατηγορίες «στέρησης της ελευθερίας» και «σεξουαλικής επίθεσης».

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΝΙΚΗ! Οι Κούρδοι έδιωξαν τους τζιχαντιστές από το Κομπάνι! (videos)
Επόμενο άρθροΤο Vogue φτιάχνει την γκαρνταρόπα στην πρώτη κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.