Το Vogue φτιάχνει την γκαρνταρόπα στην πρώτη κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα

0

tsipras_peristera_165713269Σε ένα εκτενές αφιέρωμα το Vogue, το μεγαλύτερο και διασημότερο περιοδικό μόδας στον πλανήτη, δίνει συμβουλές για την γκαρνταρόμπα της Περιστέρας Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα και νέας πρώτης κυρίας της Ελλάδας και της προτείνει 5 σύνολα για τις εμφανίσεις της.

Συγκεκριμένα, ο Edward Barsamian, style editor της Vogue γράφει: «Ένα νέο αντιμνημονιακό κόμμα κυβερνά στην Ελλάδα υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, με το γνωστό ρητό να αναφέρει ότι “πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα”.

Η νέα “πρώτη κυρία” της Ελλάδας, η Περιστέρα Μπαζιάνα, γνωστή ως Μπέτυ, συνοδεύει τον άρτι ορκισμένο νεαρότερο πρωθυπουργό σηματοδοτώντας μια αλλαγή σελίδας για τη χώρα.

Οραματιζόμαστε την ιδανική γκαρνταρόμπα της γεμάτη επιλογές από λεπτεπίλεπτα ρούχα και, ενώ η ίδια εμφανίζεται να προτιμά “πλούσια” χρώματα και τολμηρά σχέδια, προτείνουμε συγκεκριμένα ενδύματα-κλειδιά από κολεξιόν για να ανανεώσει το στιλ της.

Άλλωστε, αρκετά δημόσια και πολιτικά πρόσωπα, όπως η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα και η Ανγκελα Μέρκελ, το κάνουν επανειλημμένα».

Οι 5 προτάσεις της Vogue για την Μπέτυ Μπαζιάνα

Alexander McQueen
Ένα στολισμένο βραδινό φόρεμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται επιδεικτικό.

vogueerisedrewermcqueen

Balenciaga
Ένα κομψό κοστούμι σε αποχρώσεις του γκρι, με μία πινελιά Ελλάδας χάρη στη ζωγραφισμένη λωρίδα.

vogueerisedrewerbalenciagasf

Marni
Ένα διασκεδαστικό print με ρετρό αναφορές είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.

vogueerisedrewermarni

Μαίρη Κατράντζου
Νομίζουμε ότι η νέα Πρώτη Κυρία πρέπει σίγουρα να υποστηρίξει τη συμπατριώτισσά της με αυτό το σύνολο με μακριά φούστα και κομψό ζιβάγκο.

vogueerisedrewerkatrantzoasdf

Prada
Ένα τέλειο παλτό για επίσημες εμφανίσεις εκτός συνόρων.

vogueerisedrewerpradasdf

ΠΗΓΗnooz.g
Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Βίασαν φοιτήτρια ρίχνοντάς της ναρκωτική ουσία στο ποτό της
Επόμενο άρθροΝέα κυβέρνηση: Οι αλλαγές που σχεδιάζονται για τους δήμους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.