Στις 11.30 η συνάντηση Τσίπρα – αντιπροσωπείας ΑΕΚ

0

syriza-tsipras-aekΩς «κίνηση καλής θέλησης» εκλαμβάνουν στην ΑΕΚ την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα να συναντηθεί σήμερα το πρωί (11.30 π.μ.) με τους παλαίμαχους της ομάδας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. «Κιτρινόμαυρα» στελέχη εκτιμούσαν χθες ότι αντιλαμβανόμενος την ένταση που έχει δημιουργηθεί, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, στη Ν. Φιλαδέλφεια με αφορμή την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιδιώξει να κατευνάσει τα πνεύματα προσφέροντας τις απαραίτητες εγγυήσεις. Αλλωστε, τα δείγματα γραφής του κομματικού ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. συνάντηση με τον Δ. Μελισσανίδη σε καλό κλίμα, αναφορές υπέρ της κατασκευής του γηπέδου εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, παρακολούθηση αγώνων της Εθνικής Ομάδας με στελέχη των παλαιμάχων) στο πρόσφατο παρελθόν κρίνονται άκρως ενθαρρυντικά.

Ο «Δικέφαλος» δεν στέλνει απλά εκπροσώπους του στο σημερινό ραντεβού, αλλά παρατάσσει το «βαρύ του πυροβολικό». Οι Σεραφείδης, Νικολάου, Μπάγεβιτς, Μανωλάς και Μαύρος είναι κορυφαίες προσωπικότητες, που δεν θα αφήσουν κανέναν να παίξει με το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Για την ΑΕΚ η σημερινή συνάντηση δεν έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα. Θέλει να εκμαιεύσει δέσμευση από τον Αλέξη Τσίπρα για την «Αγια-Σοφιά». Θα επιζητήσει συγκεκριμένη λύση που δεν θα επιδέχεται αμφισβήτηση.

πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΒίντεο-Νέα Φιλαδέλφεια: O ALPHA για τα γεγονότα των Θεοφανείων στο Αλσος
Επόμενο άρθρο“Πόλεμος στο Παρίσι”: Νέοι πυροβολισμοί και τραυματίες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.