Πολλά Μποφόρ και σήμερα…

0

1156Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 9 με 10 μποφόρ.
Από τον Πειραιά εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια για τη Σαλαμίνα. Η Eθνική Mετερεωλογική Yπηρεσία εξέδωσε δελτίο θυελλωδών ανέμων για βορειοανατολικό,νοτιοδυτικό,κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, Ικάριο, Νότιο Ευβοϊκό, Στενό Καφηρέα, Σαρωνικό, Θάλασσα Κυθήρων,Δυτικό νοτιοδυτικό και ανατολικό Κρητικό.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν παροδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα .

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: από 6 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροTo “Συντονιστικό κατοίκων Φ.Χ.” για τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΠού και πως θα ψηφίσουν 9,8 εκατομμύρια ψηφοφόροι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.