Ο Dr Ηouse δίνει συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνικά

0

hosuseΠολλές προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο στάθηκαν στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα κατά την προεκλογική περίοδο και ακόμη περισσότεροι εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους μετά τη μεγάλη νίκη του αριστερού κόμματος.

Μεταξύ αυτών και ο Βρετανός ηθοποιός Hugh Laurie, ο γνωστός σε όλους ιδιοφυής αλλά μισάνθρωπος Dr. House της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς. Ο Laurie έδωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ, ευχόμενος στα ελληνικά «Καλή Τύχη».

Δεν είναι γνωστό αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νικητής των εκλογών είναι φαν της σειράς, αλλά όπως φαίνεται το tweet του Dr. House δεν τον άφησε ασυγκίνητο, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε άμεσα «Ευχαριστώ γιατρέ».

drsdfsfd-vert

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΔυστύχημα με ελληνικό F16 στην Ισπανία – Έπεσε πάνω σε άλλα μαχητικά – 10 Νεκροί και δεκάδες τραυματίες! (photos-videos)
Επόμενο άρθροΕξαρθρώθηκε συμμορία που εμπορευόταν αδέσποτα για πειραματόζωα και κτηνοβασίες – Εξαγωγές στη Γερμανία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.