Ο Τζώρτζογλου σε μορφή διαβόλου (βίντεο)

0


διαβολοςΗ εικόνα του Στράτου Τζώρτζογλου στο «The Fallen» είναι πραγματικά τρομακτική. Σε μια ταινία που είναι εμπνευσμένη από την ιστορία των πρωτοπλάστων και της οποίας τα γυρίσματα ολοκληρώνονται αυτό τον καιρό, ο ηθοποιός υποδύεται τον Εωσφόρο και η μεταμόρφωσή του – με τη βοήθεια βέβαια των ειδικών εφέ – είναι εντυπωσιακή.

Γυάλινα μάτια, παραμορφωμένο πρόσωπο, κέρατα και μυτερά αυτιά μεταμορφώνουν τον διαβολικό Τζώρτζογλου.

Η ταινία με τίτλο «The Fallen» («Η πτώση»), σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Στραβόλαιμου, περιγράφει τη δημιουργία των πρωτόπλαστων, τη ζωή τους στον παράδεισο, την παρακοή και την πτώση τους, καθώς και την εξορία τους από τον κήπο της Εδέμ. Επίσης γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη ζωή τους στη Γη και τη σθεναρή αντίσταση στα τεχνάσματα και στην επιρροή του Εωσφόρου, μέχρι τον τελικό θάνατό τους και την κάθοδο στην κόλαση. Εκτός από τον Στράτο Τζώρτζογλου στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Λογιάκης, Αφροδίτη Αντωνάκη και Λίνα Σκορδαλού.

τζορτζογλου

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Κατερίνας Στανίση με… Τζίμη Πανούση!!!
Επόμενο άρθροΜε ποσοστό 33% ένα κόμμα σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.