Κλείδωσε η Κυβέρνηση συνεργασίας Τσίπρα- Καμμένου

0

image

Καθαρή και ευρεία νίκη κατήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ στις χθεσινές κάλπες σημειώνοντας ποσοστό 36,40% και αφήνοντας πίσω του περίπου οκτώ μονάδες τη Ν.Δ.

Απέσπασε ωστόσο 149 έδρες, χάνοντας οριακά το στοίχημα της αυτοδυναμίας παρά τις προσδοκίες της Κουμουνδούρου, ότι η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων, θα αναδείκνυε τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

Ήδη από χθες το βράδυ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τις τηλεφωνικές επαφές με τους δυνητικούς κυβερνητικούς του συμμάχους, αρχής γενομένης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο οποίος όπως διαφαίνεται θα είναι ο κυβερνητικός εταίρος του Α. Τσίπρα στη συγκρότηση της νέας Κυβέρνησης.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ωστόσο ο κ. Τσίπρας και με τους Σταύρο Θεοδωράκη- Δημήτρη Κουτσούμπα.

capital.gr

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2015-Τελικά αποτελέσματα: Οριακά χωρίς αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ (149)
Επόμενο άρθροΟριστική η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.