Βανδαλισμοί στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας! (Φωτορεπορτάζ)

0

Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας όταν μπήκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους.

Όπως διακρίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες, οι άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/01, προκάλεσαν ζημιές στα τζάμια των αιθουσών τόσο του ισογείου όσο και του πρώτου ορόφου του σχολείου.
Οι ζημιές προκλήθηκαν από τη ρίψη πετρών καθώς και από την χρήση ροπάλου. Οι υπεύθυνοι της καταστροφής φαίνεται πως άναψαν και φωτιά στο προαύλιο όπου και κατέστρεψαν και τμήμα των σωληνώσεων του κτιρίου.

Καταστροφές σημειώθηκαν επίσης και στα εργαστήρια βιοχημείας του 1ου ΕΠΑΛ όπου και έσπασαν τα τζάμια των παραθύρων. Ευτυχώς δεν φαίνεται να σημειώθηκε κανενός είδους κλοπής ωστόσο η σήμανση θα επέμβει για την έρευνα του ζητήματος και θα προχωρήσει σε ταυτοποίηση αποτυπωμάτων με στόχο την εύρεση των ενόχων.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως το κόστος αποκατάστασης των καταστροφών υπολογίζεται να ανέλθει στις δύο χιλιάδες ευρώ…

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Fx-news.gr:

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Διαδημοτικό Πρόγραμμα Στέγασης – Επανένταξης Αστέγων”
Επόμενο άρθροΕπιδότηση ανέργων για την ίδρυση της δικής τους επιχείρησης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.