Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φ.Χ. για τα τελευταία γεγονότα

0

Λάβαμε το παρακάτω Δελτίο τύπου

syriza-f.x.Τους τελευταίους μήνες, με αποκορύφωμα τα βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα στα δύο πρόσφατα δημοτικά συμβούλια και τον εορτασμό των Θεοφανείων, μία μικρή ομάδα περιφερόμενων τραμπούκων, που προσβάλλουν την ιστορία της ΑΕΚ, με μαφιόζικες και φασιστικού περιεχομένου πρακτικές, βάλλονται εναντίον της νέας Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου, αλλά και όλου του δημοκρατικού κόσμου της πόλης μας. Επιτίθενται κατά πολιτών που εναντιώνονται στα επιχειρηματικά συμφέροντα που προσπαθούν να επιβληθούν στην πόλη μας. Προπηλακίζουν, εξυβρίζουν και απειλούν τον Δήμαρχο, χτυπούν δημοτικούς συμβούλους της Αριστεράς, βιαιοπραγούν και στέλνουν στο νοσοκομείο το μαχόμενο δημοσιογράφο της πόλης, Μ. Καμπούρη, που έχει τοποθετηθεί δημόσια για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής και έχει στοχοποιηθεί για τη θέση του αυτή. Πρόκειται για ενέργειες που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν τη νέα Δημοτική Αρχή, την Αριστερά και κάθε δημοκράτη, ασκώντας πολιτικές πιέσεις και εκβιασμούς στο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.
Οι ηθικοί και μη αυτουργοί των πράξεων αυτών προσπαθούν τεχνηέντως μεν, αποτυχημένως δε, να παρουσιάσουν μια εικόνα προσωπικής βεντέτας του Δημάρχου με τον κόσμο της ΑΕΚ, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, αποκρύπτοντας τα πραγματικά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που υπηρετούν. Στο δήμο μας, με πρόσχημα την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, συγκρούονται δύο αντίπαλοι κόσμοι: ο κόσμος των επιχειρηματιών και των οργανωμένων οικονομικών συμφερόντων, των διεφθαρμένων και των υπερασπιστών των Μνημονίων, που βλέπει να χάνει τα προνόμιά του στην εξουσία, και ο κόσμος της Δημοκρατίας, της κοινωνικής Δικαιοσύνης και της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων. Είναι ο κόσμος που τελειώνει στις 25 Γενάρη και ο κόσμος που έρχεται από την 26 Γενάρη με την ανατροπή και την ελπίδα.
Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο των αποφάσεων του κόμματος, εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στη νέα Δημοτική Αρχή και τις αποφάσεις της. Το νέο γήπεδο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο χώρο των 26.6 στρεμμάτων. Αυτή ήταν και αυτή παραμένει η διαχρονική μας θέση. Οποιαδήποτε επέκταση σε δημόσια δασική έκταση υπονομεύει αυτή την προοπτική. Ενέργειες σαν αυτές που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο μας υπονομεύουν βάναυσα τη Δημοκρατία και ταυτόχρονα προσβάλλουν το ήθος και την ιστορία της ΑΕΚ.
Δηλώνουμε ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Δεν θα υποχωρήσουμε. Θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και τη δημόσια περιουσία.

ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του “νέο” για τα τελευταία γεγονότα
Επόμενο άρθροXειμερινές εκπτώσεις: Πρεμιέρα στις…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.