Ανήμερα του Αγίου Νικολάου, άγνωστοι γύρω στις 2.30 το ξημέρωμα του Σαββάτου επιχείρησαν να κάψουν την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!

Συγκεκριμένα, περιέλουσαν με βενζίνη την είσοδο του Ναού, άναψαν τη φλόγα και εξαφανίστηκαν! Η είσοδος πήρε φωτιά και μόνο από θαύμα δεν επεκτάθηκε σε ολόκληρο το Ναό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής (που ήταν παρών κατά την έλευση της αντιτρομοκρατικής της ΕΛ.ΑΣ), η αστυνομία σχετίζει το γεγονός με τα τελευταία γεγονότα της υπόθεσης Νίκου Ρωμανού (ανήμερα της γιορτής του) και την επέτειο του θανάτου τού Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το Ρεπορτάζ του Fx-news.gr:

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της Παιγνιοθήκης ΑμΕΑ
Επόμενο άρθροΑνάληψη ευθύνης(;) για τον εμπρησμό της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.