«Ξεκίνησαν οι εργασίες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας»

0

Λάβαμε το παρακάτω Δελτίο τύπου:

30-dhmotiko-katarreysh- (2)Σήμερα, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανακατασκευή της μάντρας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα του ζητήματος, από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», προκειμένου να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες και να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Μέσα στις επόμενες μέρες τα προβλήματα του σχολείου θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως και δεν θα τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Τέλος Κατάληψης”
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.