Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας

0

345678Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στις 13 & 14 Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του ΠΠΙΕΔ (Λεωφ. Δεκελείας 154, Νέα Φιλαδέλφεια). Από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, σας περιμένουμε με υπέροχα χριστουγεννιάτικα δώρα, βιβλία, cd, dvd, διακοσμητικά, είδη σπιτιού και είδη pet shop!

Οι εθελοντές μας έχουν δώσει πάλι τον καλύτερο τους εαυτό για να φτιάξουν χειροποίητες πρωτότυπες δημιουργίες όπως χειροποίητα κοσμήματα και μαξιλάρες & κρεβατάκια για τα ζωάκια σας, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, κούπες ζωγραφισμένες στο χέρι και πολλά πολλά άλλα!!!

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους εθελοντές μας και το έργο μας, να συζητήσετε μαζί τους για τα ζωάκια μας και πως μπορείτε να βοηθήσετε ή να υιοθετήσετε, και βέβαια να προμηθευτείτε το Ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2015 και τις υπέροχες μπλούζες μας!

Στον χώρο θα λειτουργεί όλη τη μέρα καφενείο με ζεστό καφεδάκι, αναψυκτικά, snack και σπιτικά γλυκά!

Δεν θα λείψουν οι δραστηριότητες για παιδιά..

Με εκτίμηση

Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας

Προηγούμενο άρθρο«Ξεκίνησαν οι εργασίες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας»
Επόμενο άρθρο“ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”: Μίνι τουρνουά & συλλογή τροφίμων για το κοινονικό παντοπωλείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.