Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατεδίκασε την επίθεση στον Ζαμπετάκη

0

23e423423e32Την επίθεση στην οικεία του Γιάννη Ζαμπετάκη, μέλους της παράταξης του Άρη Βασιλόπουλου και των 17 που προσέφυγαν στο ΣΤΕ για το γήπεδο της Νέα Φιλαδέλφεια κατεδίκασε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο τις απειλές και τη φθορά της περιουσίας σε βάρος του κ. Γιάννη Ζαμπετάκη που κατέφυγε στο ΣτΕ κατά της ανέγερσης του γηπέδου στη Νεα Φιλαδέλφεια.
Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν έχουν θέση στην ιστορία και την κουλτούρα του μεγάλου Συλλόγου που εκπροσωπούμε.
Εχουμε μάθει στα δύσκολα και διαβεβαιώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι προσπαθούμε τα όποια εμπόδια εμφανίζονται από διαφόρους καθημερινά, να τα ξεπερνάμε για να εκπληρώσουμε το μεγάλο όνειρο όλων μας. Με ψυχραιμία, με σοβαρότητα και μεγάλη ευθύνη.
Είμαστε κατά της χρήσης οποιασδήποτε μορφής βίας αφού τέτοιες πρακτικές δε βοηθούν σε τίποτα, δε λύνουν τo πρόβλημα αλλά και ζημιώνουν το όνομα της ΑΕΚ», αναφέρει η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.”

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Λαϊκή συνέλευση στην Αγία Μαρίνα”
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο Μικρασιατικό γλέντι την Κυριακή (14/12)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.