Δ.Φ.Χ.: “Λαϊκή συνέλευση στην Αγία Μαρίνα”

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Dimarheio1Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, η δεύτερη Λαϊκή Συνέλευση στο ΚΑΠΗ της Αγίας Μαρίνας.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου μας όπως την δυσχερή οικονομική κατάσταση και τα χρέη του Δήμου, τις κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες του νέου προϋπολογισμού, αλλά και τα τέλη που ψηφίστηκαν για το 2015, αναλύοντας τις μειώσεις και τις απαλλαγές για τα νοικοκυριά και τις ευπαθείς ομάδες. Παράλληλα, συζητήθηκαν τα αυξημένα προβλήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου, τόσο λόγω έλλειψης προσωπικού, όσο και λόγω κακής συντήρησης των απορριμματοφόρων, ενώ οι δημότες ενημερώθηκαν εκτενώς για την επικαιροποίηση της μελέτης για την προστασία του Άλσους και την χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια με 750.000 ευρώ το 2015, αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για την άμεση υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια για τις συμπληρωματικές μελέτες για την κατασκευή νέου αγωγού ομβρίων σ/την οδό Σκρά.
Οι δημότες, στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, έθεσαν ερωτήματα στη Δημοτική Αρχή και ανέδειξαν κυρίως τοπικά προβλήματα.
Η Δημοτική Αρχή, αναγνωρίζοντας την εγκατάλειψη των περιφερειακών περιοχών του Δήμου μας και συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις για συμμετοχικές διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων, έχει ξεκινήσει τις Λαϊκές Συνελεύσεις από αυτές τις περιοχές.
Στη Συνέλευση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γ.Πάνος, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας-Πρασίνου κ. Ν. Ανανιάδης και Οικονομικών κ. Μ. Λάλος, η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας κ. Δ. Αθανασίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χ. Ανδρέου και Χ. Αντωναρόπουλος και ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Η. Μπακόλας.

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα των αγώνων του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΗ ΠΑΕ ΑΕΚ κατεδίκασε την επίθεση στον Ζαμπετάκη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.