“Επεσε στη Θάλασσα”

0

17498Το αεροσκάφος της AirAsia από τη Μαλαισία που μετέφερε 162 επιβάτες και πλήρωμα και εξαφανίστηκε πριν από 24 ώρες από τα ραντάρ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια των πιλότων να αλλάξουν πορεία για να αποφύγουν μια καταιγίδα, πιστεύεται ότι συνετρίβη στη θάλασσα, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων.

«Με βάση την εκτίμηση της ομάδας που συντονίζει την έρευνα βρίσκεται μέσα στο νερό» ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας και διάσωσης στο πρακτορείο ειδήσεων της Ινδονησίας. Ο ίδιος όμως απέφυγε να πει μια πιθανή τοποθεσία συντριβής του αεροπλάνου.

Οι αρχές της Ινδονησίας ερευνούν στη Θάλασσα της Ιάβας από τα ξημερώματα για να εντοπίσουν το αεροπλάνο AirAsia που εξαφανίστηκε την Κυριακή κατά τη διάρκεια πτήσης από την πόλη Σουραμπάγια της Ινδονησίας προς την Σιγκαπούρη.

«Συνεχίσαμε στις 06:00 τοπική ώρα (01:00 της Δευτέρας ώρα Ελλάδας) την αναζήτηση για το αεροσκάφος της AirAsia που εξαφανίστηκε», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Τατάνγκ Ζαινουντίν αναπληρωτής επικεφαλής των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης της Ινδονησίας.

Προηγούμενο άρθροΜαφιόζικη δολοφονία στην Αττική οδό – Παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο!
Επόμενο άρθροNorman Atlantic: 4 ακόμα νεκροί…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.