Ανακοίνωση του Δ.Φ.Χ. για την κατάρρευση στο 3ο Δημοτικό

0

30-dhmotiko-katarreysh- (8)Λάβαμε την ανακοίνωση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σχετικά με την κατάρρευση στο 3ο Δημοτικό. (Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Fx-news με βίντεο & Φωτογραφίες):

Το βράδυ της Τετάρτης και έπειτα από ισχυρές βροχές, κατέρρευσε τμήμα της μάντρας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας .

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, καθώς και η Διεύθυνση καθαριότητας προέβησαν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και έλαβαν τα απαιτούμενα μέτρα, έτσι ώστε το σχολείο να λειτουργήσει άμεσα, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των καθηγητών και των εκπαιδευτικών.

Η δημοτική αρχή, αναγνωρίζοντας εξ αρχής το πρόβλημα των εγκαταστάσεων του 3ου Δημοτικού, έχει θέσει το ζήτημα στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων(ΟΣΚ) και στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε» κ. Δρούλια στη συνάντηση που είχε μαζί του στις 13 Νοεμβρίου, με σκοπό να πραγματοποιηθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση της μάντρας.

Προηγούμενο άρθροEπεσε ελληνικό F-16! (upd)
Επόμενο άρθρο“H ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φ.Χ. καταδικάζει την ΠΑΕ ΑΕΚ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.