Eπεσε ελληνικό F-16! (upd)

0

Lockheed MartinΜε επιτυχία εγκατέλειψε το πλήρωμα διθέσιο μαχητικό F-16D Block 52+ της 343 Μοίρας της 115 Πτέρυγας Μάχης το οποίο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής παρουσίασε μηχανική βλάβη. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 13:45 22 μίλια βόρεια της Γαύδου.

Ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης καθώς άμεσα κινητοποιήθηκε ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης ΑΒ-205 από την αεροπορική βάση Ηρακλείου και πλωτά μέσα. Το μαχητικό αποτελούσε μέρος μιας τριάδας που εκτελούσε εκπαιδευτική αποστολή και τα άλλα δύο μαχητικά υπερίπτανται της περιοχής και διατηρούν οπτική επαφή με τους δύο πιλότους οι οποίοι βρίσκονται μέσα στις σωσίβιες λέμβους τους αναμένοντας την περισυλλογή τους.

upd: Στις 14:34 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περισυλλογή των δύο ιπταμένων από το ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι δύο ιπτάμενοι είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρονται στην 115 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση της Σούδας στα Χανιά.

ΠΗΓΗdefence-point.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Άρη Βασιλόπουλου με ΑΕΚ για το Γήπεδο!!!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Δ.Φ.Χ. για την κατάρρευση στο 3ο Δημοτικό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.