Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη βραδιά του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, σε γνωστό εστιατόριο.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Ο Πρόεδρος του Ιωνικού και δημοτικός σύμβουλος (επικεφαλής του Ζούμε Μαζί) Απόστολος Κόντος, για μια ακόμη χρονιά συσπείρωσε όλους σχεδόν του παράγοντες της πόλης μας, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησε ο νέος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, τον οποίο συνόδευαν οι Αρχιμανδρίτες κ.κ. Παντελεήμον Παπασυννεφάκης & Αλέξιος. (Δείτε την ομιλία του Σεβασμιότατου στο βίντεο που ακολουθεί).

Από το δημοτικό συμβούλιο παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος, ο κ. Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο κ. Γιώργος Αράπογλου, η κα. Έφη Γαϊτανά, ο κ. Σταύρος Κόντος, η κα. Βάσω Αγαγιώτου, ο κ. Νίκος Ανανιάδης, ο κ. Μιχάλης Λάλος, ο κ. Θοδωρής Μανωλεδάκης, ο κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο κ. Γιάννης Τομπούλογλου, ο κ. Λευτέρης Πλάτανος, ο κ. Νίκος Παπανικολάου,ο κ. Κώστας Ντάτσης, ο κ. Μιχάλης Κουτσάκης, ο κ. Νίκος Σιώρης.

Δείτε την ομιλία του Μητροπολίτη:

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του FX:Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!