Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη βραδιά του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, σε γνωστό εστιατόριο.

Ο Πρόεδρος του Ιωνικού και δημοτικός σύμβουλος (επικεφαλής του Ζούμε Μαζί) Απόστολος Κόντος, για μια ακόμη χρονιά συσπείρωσε όλους σχεδόν του παράγοντες της πόλης μας, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησε ο νέος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, τον οποίο συνόδευαν οι Αρχιμανδρίτες κ.κ. Παντελεήμον Παπασυννεφάκης & Αλέξιος. (Δείτε την ομιλία του Σεβασμιότατου στο βίντεο που ακολουθεί).

Από το δημοτικό συμβούλιο παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος, ο κ. Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο κ. Γιώργος Αράπογλου, η κα. Έφη Γαϊτανά, ο κ. Σταύρος Κόντος, η κα. Βάσω Αγαγιώτου, ο κ. Νίκος Ανανιάδης, ο κ. Μιχάλης Λάλος, ο κ. Θοδωρής Μανωλεδάκης, ο κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο κ. Γιάννης Τομπούλογλου, ο κ. Λευτέρης Πλάτανος, ο κ. Νίκος Παπανικολάου,ο κ. Κώστας Ντάτσης, ο κ. Μιχάλης Κουτσάκης, ο κ. Νίκος Σιώρης.

Δείτε την ομιλία του Μητροπολίτη:

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του FX:

Προηγούμενο άρθροΣε περιδίνηση η πολιτική και οι πολιτικοί
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη: Ο “Μάγος της Νέας Φιλαδέλφειας” στο Fx-news! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.