Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα της Πόλης μας την Κυριακή 28/12, τελευταία Κυριακή του χρόνου.

Το ωράριο λειτουργίας του θα είναι από τις 11.00 το πρωί έως και τις 6.00 το απόγευμα.

Ευκαιρία λοιπόν για τα τελευταία ψώνια του χρόνου, στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα φυσικά!!!

 

 

kz

Στηρίζω την Πόλη μου

Δανείζομαι αυτό που λέγεται τα τελευταία χρόνια για τις τοπικές επιχειρήσεις: όταν ψωνίζεις από μια τοπική επιχείρηση δεν βοηθάς έναν υψηλόβαθμο να χτίσει το τρίτο εξοχικό του, αλλά βοηθάς ένα αγοράκι να πάρει αθλητικά, ένα κοριτσάκι να συνεχίσει το μπαλέτο του, μια μητέρα να γεμίσει το οικογενειακό τραπέζι, έναν πατέρα να πληρώσει το δάνειο, έναν φοιτητή να τελειώσει τις σπουδές του…

Σε αυτή την άποψη λοιπόν θα με βρουν θερμή υποστηρίκτρια. Ήρθαν τα Χριστούγεννα, η πόλη μας ντύθηκε γιορτινά και οι μικρές επιχειρήσεις τής περιοχής, μας περιμένουν όλους εμάς τους δημότες της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας να τις στηρίξουμε.
Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως σαν πόλη δεν μας λείπει τίποτα. Μπορεί να μην έχουμε τις μεγάλες επιχειρήσεις και τις αλυσίδες καταστημάτων στην περιοχή αλλά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από αυτές με τα εμπορικά κέντρα και καταστήματα. Έχουμε όσα χρειάζονται για τα καθημερινά ψώνια και όχι μόνο.

Ας παροτρύνουμε λοιπόν τους δικούς μας ανθρώπους να στηρίξουν τα μαγαζιά της πόλης μας για τα γιορτινά τους ψώνια. Ας στηρίξουμε την πόλη μας. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως τα χρήματα που καταναλώνουμε στις τοπικές μας επιχειρήσεις παραμένουν και «κινούνται» στην πόλη μας.

Πρέπει λοιπόν να υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας, είτε μικρές είτε μεγάλες καθώς αυτές είναι η «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας μας. Αυτό βέβαια δεν είναι αρκετό μόνο κατά την περίοδο των εορτών αλλά καλό θα ήταν να γίνει συνήθεια στη καθημερινότητά μας.
Ευτυχώς ζούμε σε μια πόλη όπου το εμπορικό κομμάτι της είναι ικανό να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο κομμάτι, αν όχι όλο, των δημοτών. Είτε αυτό είναι χώροι εστίασης είτε καταστήματα γενικού ενδιαφέροντος και αγορών, χωρίς την υπερβολική πολυκοσμία άλλων εμπορικών περιοχών.

Πέραν λοιπόν της προτίμησης μας σε ελληνικά προϊόντα ας προτιμήσουμε τα μαγαζιά της πόλης μας.

Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα!

Καλές γιορτές και μη ξεχνάμε πως δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γιορτάσουν όπως θα ήθελαν. Όσοι μπορείτε αφήστε ένα πιάτο φαγητό στην άκρη για κάποιον που το έχει ανάγκη!

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.