Απίστευτο: «Βούτηξαν» τον Ιησού από τη φάτνη της Ομόνοιας!

0

819878787Μόλις δύο ημέρες μετά την «γέννησή» του έπεσε θύμα «απαγωγέων» το Θείο Βρέφος της φάτνης της Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς εξαπλώνεται το διεθνές φαινόμενο αλλοίωσης των χριστουγεννιάτικων διάκοσμων από αγνώστους.
Η απουσία του έγινε αντιληπτή τόσο από τους υπαλλήλους του Δήμου που είναι εντεταλμένοι με την συντήρηση του χώρου όσο και από τους απλούς περαστικούς στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η «απαγωγή» αυτή έγινε στο κεντρικότερο σημείο από όλες όσες έχουν καταγραφεί φέτος σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες και έχουν φτάσει σε διψήφιο αριθμό.

Ενα «αναπληρωματικό» Θείο βρέφος τοποθετήθηκε στο σημείο μετά τον εντοπισμό της κλοπής, μαζί με security ώστε να ολοκληρωθεί η εορταστική περίοδος χωρίς άλλες… εκπλήξεις

ΠΗΓΗnewsonly.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ο Σαμαράς κατέφυγε στην κινδυνολογία και τον τυχοδιωκτισμό για να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές”
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα: Ανοιχτά τα Εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 28/12 – Ωράριο και…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.