Η προϊστορία επιβεβαιώθηκε…

Ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας κέρδισε στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ερασιτεχνικών ομάδων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων, ο Χαλκηδονικός (Νέα Χαλκηδόνα) υποδέχτηκε την Κυριακή το μεσημέρι τον ΑΟΝΦ Άτταλο (Νέα Φιλαδέλφεια) για τον Γ΄όμιλο της 3ης κατηγορίας Αθηνών και πήρε το διπλό με σκορ 1-3! Σημειώνουμε ότι με το ίδιο σκορ και στο ίδιο γήπεδο είχε κερδίσει πριν δύο χρόνια για το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ!

ΑΓΩΝΑΣ

Δυναμικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Χαλκηδονικός. Προηγήθηκε στο 8′ λεπτό με τον Δημητρούλη, αλλά πριν προλάβει να πανηγυρίσει ο Χαλιλάι έκανε το 1-1 (10′). Στο 29′ μάλιστα ο Τζέλης έκανε το 1-2 με τις ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με αυτό το σκορ. Στο 55′ ο Χαλκηδονικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σκούταρη με δεύτερη κίτρικη κάρτα. Το 1-3 έγινε στο 73΄με τον Χρυσανθακόπουλο.

Συνθέσεις

234Βαθμολογία

12+6

Προηγούμενο άρθρο“Η Κατερίνα δραπέτευσε”
Επόμενο άρθροΔημοτικές εκλογές: Στο ΚΚΕ ο δήμος Καισαριανής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.