Αναζητά “εργολάβο” το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

0

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του «τρέχουν» καθημερινά για να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες, καθώς υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα. Ένα από αυτά είναι η υψομετρική μελέτη των πεζοδρόμων (του ΟΤ 295 του δήμου, σύμφωνα με τον ν. 4277/2014 άρθρο 42), η οποία δεν έχει εγκριθεί ακόμα από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ωστόσο γίνονται προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

Το πιο σημαντικό θέμα, με το οποίο ασχολείται ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είναι το ποια εταιρεία θα αναλάβει την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Στην ΑΕΚ παρά την πίεση χρόνου θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους, καθώς ο εργολάβος που θα πάρει το χρίσμα θα πρέπει να δεσμευτεί για μια σειρά από θέματα, όπως είναι το ακριβές κόστος της κατασκευής, αλλά και το χρονοδιάγραμμα του έργου.

Πάντως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου, ή ο Μελισσανίδης θα καταλήξει στις πέντε επικρατέστερες εταιρείες και στη συνέχεια θα κάνει την ιδανική επιλογή.

ΠΗΓΗonsports.gr
Προηγούμενο άρθροΈτσι μπορούν να έχουν περίθαλψη οι ανασφάλιστοι
Επόμενο άρθροΕλεονώρα Μελέτη: «Έκανα πιάτσα στη Συγγρού»…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.