“Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τί έκανα” (video)

0

« την οποία τραυματίστηκαν 11 άτομα, ο 31χρονος Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο δράστης -που χαρακτηρίζεται ως μανιακός δολοφόνος από την αστυνομία, με σύνδρομα καταπίεσης- είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα μπροστά στις δικαστικές αρχές, καθώς είχε χαμηλωμένο βλέμμα και δεν μιλούσε.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, επίσης, ότι πιθανόν δεν ισχύει η εκδοχή του δράστη ότι πέταξε το καλάσνικοφ στο Μικρολίμανο.

Ο κακοποιός έφυγε εκείνο το βράδυ από το σημείο της επίθεση μ’ ένα ταξί. Σύμφωνα με τον συνήγορο του οδηγού ταξί, Τάκη Δοροβίτση, ο άνθρωπος που μετέφερε τον πιστολέρο είναι ένας 50χρονος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη Άρη Βασιλόπουλου για το Γήπεδο της ΑΕΚ
Επόμενο άρθροEπαναληπτικές εκλογές σε τρεις δήμους της Αττικής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.