Τι γίνεται με τα 20 εκατ. της Περιφέρειας για την ΑΕΚ???

0

ghpedo-aekΚαμία παρέμβαση στη χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει η Ρένα Δούρου, αναφορικά με τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας, σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal”.

Σύμφωνα με τπληροφορίες της εφημερίδας που προέρχονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν ότι η Ρένα Δούρου δεν πρόκειται να κάνει καμία παρέμβαση προκειμένου να “κόψει” τη χρηματοδότηση, κάτι που θα την έφερνε και σε ανοιχτή κόντρα με τον κόσμο της Ένωσης.

Όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, η περιφερειάρχης Αττικής θα αφήσει το ζήτημα στο Ελεγκτικό Συνέδριο, περιμένοντας από τη συγκεκριμένη πλευρά να δοθεί λύση στο θέμα. Σημειώνεται πάντως ότι σε περίπτωση που έρθει “stop” και για τα χρήματα που προορίζονται για το γήπεδο της Ένωσης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, η Δούρου δεν φαίνεται διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία άσκησης προσφυγής κατά της όποιας απόφασης.

Προηγούμενο άρθροΤο Μάθημα Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης Κάνει Καθηγητές, Γονείς και Εκκλησία να Κοκκινίζουν…
Επόμενο άρθροΑπίστευτη καραμπόλα με νεκρούς και τραυματίες στην Εγνατία οδό! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.