3ο Γυμνάσιο Ν.Φ.: “Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης των κτιρίων” (Φωτορεπορτάζ)

0

3o-gymnasio-neas-filadelfeias-reportaz (1)Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που είχε κάνει η εφημερίδα Fx-news τον προηγούμενο Ιούλιο σχετικά με το “τεράστιο” θέμα που είχε προκύψει με την ακαταλληλότητα του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας (δείτε ΕΔΩ), συμπερασματικά το ρεπορτάζ έλεγε:

“Ο Ο.Σ.Κ έκανε μελέτη και αποφάνθηκε πως το κτίριο είναι κατάλληλο και ασφαλές και πως χρειάζονται επισκευές μόνο τα γραφεία των καθηγητών και το κυλικείο ενώ το υπόλοιπο κτίριο χρειάζεται συντήρηση”

Το Fx έκανε εκ νέου ρεπορτάζ (28/08/2014).

Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε, οι εργασίες αποκατάστασης των κτιρίων ξεκινούν τις επόμενες μέρες και ευελπιστείτε ότι το σχολείο θα είναι έτοιμο έως τις 11 Σεπτέμβρη που ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Μάλιστα η νέα δημοτική αρχή μπόρεσε και “έλυσε” τον “γόρδιο γραφειοκρατικό δεσμό” τόσο με τον ΟΣΚ (θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών) όσο και με την Ελληνική αστυνομία για να αποσφραγισει το κτίριο και ναξεκινήσουν οι εργασίες άμεσα

Περιμένουμε τις εργασίες και θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ…

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την σημερινή κατάσταση του κτιρίου:

Προηγούμενο άρθρο“Αποσύρουν”(;) τον Μητροπολίτη Ιωνίας-Φιλαδελφείας Κωνσταντίνο; – Επιστολή κληρικών υπέρ του…
Επόμενο άρθροΠαιδικοί σταθμοί: “Dead Line” σήμερα για τις ενστάσεις
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.