ΒΙΝΤΕΟ Νο2: ΟΛΗ η Συνέντευξη τύπου του Άρη Βασιλόπουλου που… “θα συζητηθεί”!

0

vasilopoylos-synentefxi-690x345Την Πέμπτη 22 Μαΐου στο εκλογικό της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών«, ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ και αναφέρθηκε για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ (Γήπεδο ΑΕΚ, Λ. Γεωργαμλή, Πρόγραμμα, «Διαπλεκόμενα» κλπ),  τρεις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, για τον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα. Μάλιστα μετά την συνέντευξη, οι εκπρόσωποι του τοπικού τύπου τον «βομβαρδίσαμε» με ερωτήσεις…

Οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ
Οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ

«Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι, από το 2010 που λειτουργεί η τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα Fx-news.gr (απο το 2013 η έντυπη), είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που συμμετέχουμε σε συνέντευξη τύπου στην πόλη μας… και ο λόγος είναι φυσικά ότι ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να επικοινωνήσει «τετ α τετ» με τα τοπικά μέσα…»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου:

Προηγούμενο άρθροΗ επιστολή του Συνδυασμού “ΜΠΡΟΣΤΑ”
Επόμενο άρθρο“Ψυχραιμία παιδιά”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.