Μουαμάρ Καντάφι: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον δικτάτορα

0

assets_LARGE_t_420_47297549

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις αρρωστημένες πρακτικές που ακολουθούσε ο δικτάτορας της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, ο Καντάφι κρατούσε τους νεκρούς αντιπάλους τους σε ψυγεία, ενώ διατηρούσε ειδική αίθουσα κάτω από το πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου βίαζε φοιτήτριες ή φοιτητές.

Όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ του Βρετανού κινηματογραφιστή Christopher Olgiati, με τον τίτλο: “Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi”, ο Καντάφι έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια σε μισθοφόρο δολοφόνο για να σκοτώσει έναν από τους πολιτικούς αντιπάλους του και να επιστρέψει στη Λιβύη με το κεφάλι του.

Όταν η διαταγή εξετελέστη, ο Καντάφι κρατούσε επί 25 χρόνια το κεφάλι του δολοφονημένου αντιπάλου του σε ένα ψυγείο, μαζί με τα άψυχα σώματα άλλων θυμάτων του!

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ επίσης, ο Καντάφι διατηρούσε μια ειδική αίθουσα κάτω από το πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου συνεχώς βίαζε φοιτήτριες ή ακόμη και φοιτητές, μετά τις ομιλίες του εκεί.

Όπως αναφέρεται, ο χώρος είχε κρεββάτι, τζακούζι και ειδικά όργανα για να εξετάζονται γυναικολογικά τα υποψήφια θύματα, προκειμένου να πιστοποιείται ότι δεν είχαν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

 

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΙδανικοί προορισμοί για το Πάσχα
Επόμενο άρθροΗ “Δύναμη Πολιτών” λέει “Νέοι συνδυασμοί… παλιά ήθη”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.