Η “Δύναμη Πολιτών” λέει “Νέοι συνδυασμοί… παλιά ήθη”…

0

dinamipoliton1Τους τελευταίους μήνες, η Δύναμη πολιτών και ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, αναδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία το σχεδιασμό της παράταξης για ένα Δήμο με δημοκρατία, κοινωνική και περιβαλλοντική προστασία ενάντια σε όσους έχουν οδηγήσει την αυτοδιοίκηση στα πρόθυρα της διάλυσης. Για να θέσουμε το Δήμο μας σε τροχιά αναγέννησης, επιχειρηματολογούμε για την ορθότητα των θέσεών και την καταλληλότητα των προσώπων που προτείνουμε για να τις υπηρετήσουν στη διακυβέρνηση του Δήμου. Οι πολύ επιτυχημένες περιοδείες στις γειτονιές της πόλης και οι μαζικές δημόσιες εκδηλώσεις που έγιναν, όπως και αυτές που θα ακολουθήσουν, μας φέρνουν σε επαφή με την αγωνία των συνδημοτών για τα καθημερινά τους προβλήματα και μας δίνουν τη δυνατότητα να θέσουμε τις συγκεκριμένες προτάσεις μας στην κρίση τους.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε μείνει συνειδητά μακρυά από «χτυπήματα κάτω από τη μέση» εναντίον των υπολοίπων παρατάξεων και εστιάζουμε στις πολιτικές μας διαφορές με αυτές, θέλοντας να φέρουμε ένα άλλο ήθος στα δημοτικά δρώμενα της πόλης, ικανό να πείσει ξανά τους πολίτες ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι μία βρώμικη υπόθεση, όπως θεωρεί μεγάλο τμήμα της κοινωνίας. Την ίδια στιγμή είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις και να αγκαλιάσουμε προτάσεις και θέσεις που κρίνουμε ότι είναι προς το συμφέρον της πόλης.

Με ιδιαίτερη λύπη παρατηρούμε ότι ο τρόπος που διεξάγεται η εκλογική μάχη από κάποιους είναι κατώτερη των περιστάσεων και υποτιμά τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας. Συνδυασμοί που πλασάρονται ως νέοι και ανεξάρτητοι κατηγορούν επίμονα άλλους για κομματικές εξαρτήσεις, ενώ είναι οι ίδιοι που έχουν πολλαπλές εξαρτήσεις από τα πιο παλαιοκομματικά συμφέροντα και πρόσωπα, τα οποία έχουν μάλιστα και σε περίοπτη θέση στα ψηφοδέλτιά τους. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να εμφανίζονται ως κομιστές του καινούριου και ανεξάρτητου οι άνθρωποι που περιφέρονται εδώ και καιρό σε κομματικά γραφεία της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης, ζητώντας και εξασφαλίζοντας – υπόγεια πάντα – στήριξη.

Γι’αυτό και δεν μας ξαφνιάζουν οι πρακτικές της ανθρωποφαγίας και της λασπολογίας που επιλέγουν εναντίον άλλων παρατάξεων, αφού αποτελούν συστατικό κομμάτι του σάπιου συστήματος στο οποίο ανήκουν. Ενός διαβρωμένου δημοτικού σκηνικού που μόνο επικοινωνιακά μπορεί να αντιμετωπίσει τα υπαρκτά ζητήματα διαφθοράς. Η στείρα αντιπαράθεση οπαδικού χαρακτήρα με απαράδεκτες στοχοποιήσεις προσώπων και πολιτικών χώρων είναι για κάποιους λύση ανάγκης. Αλλά η απουσία θέσεων και η αδυναμία διαλόγου για τα προβλήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο Δήμο, μόνο τιμή δεν περιποιεί για τους εκφραστές της.

Η Δύναμη Πολιτών, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, δεν θα επιτρέψει να εκφυλιστεί η εκλογική περίοδος σε ένα φαύλο κύκλο στείρας όξυνσης που πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για το καλό της Ν. Φιλαδέλφειας και της Ν. Χαλκηδόνας και να προτάξουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας για μία πόλη με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.

7/4/14

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος

Προηγούμενο άρθροΜουαμάρ Καντάφι: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον δικτάτορα
Επόμενο άρθροΗ “εγωίστρια” Ρία Αντωνοπούλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.