Μόνο με εισαγγελική απόφαση το αυτόφωρο για τα αδικήματα περί Τύπου

0

makri-660

Με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα πρέπει να συνεννοούνται στο εξής οι αστυνομικοί για το αν θα πρέπει να τηρηθούν οι διατάξεις του αυτοφώρου ή όχι, όταν παραλαμβάνουν μηνύσεις από οποιονδήποτε, για αδικήματα περί Τύπου.

Υστερα και από από την σύλληψη της δημοσιογράφου του Ελεύθερου Τύπου Δέσποινας Κονταράκη, κατόπιν μήνυσης της βουλευτού των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, εστάλει εγκύκλιος σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, ζητώντας από εδώ και στο εξής να υπάρχει προσυνεννόηση με τον αρμόδιο εισαγγελέα για το αν θα κινείται η διαδικασία του αυτοφώρου ή όχι σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθρο“ΜΠΡΟΣΤΑ”: Φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση-ομιλία της Βάσως Αγαγιώτου στη Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΔήλωση της δημοτικής συμβούλου Καίτης Παπανίκα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.