Ανατριχιαστικές σκηνές από το βασανισμό του Καρέλι

0

kareli_video (5)1397054037

Ντοκουμέντο φρίκης σχετικά με τον βασανισμό του αλβανού κακοποιού Ίλι Καρέλι, που οδήγησε στο θάνατο του, είδε το φως της δημοσιότητας, με δημοσίευμα του Βήματος.

Ειδικότερα, υπάρχουν 7 φωτογραφικά καρέ από το εσωτερικό κύκλωμα των φυλακών της Νιγρίτας, στις οποίες απεικονίζεται ο Καρέλι την ώρα που φτάνει και κατόπιν πως σέρνεται μετά το άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Αρχικά, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, περιτριγυρίστηκε με άγριες διαθέσεις από τους δεσμοφύλακες.

Ανάμεσα τους διακρίνεται και ο διευθυντής των φυλακών Νιγρίτας.

Ο Καρέλι αρχικά -όταν εισήλθε στις φυλακές Νιγρίτας- βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση και φαίνεται μόνο ένα αιμάτωμα στο αριστερό μάτι του.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σπρώχνουν τον Καρέλι στις 3.45 της 27ης Μαρτίου στο δωμάτιο υποδοχής και 2 ώρες και 45 λεπτά αργότερα τον τραβούν σχεδόν γυμνό και κακοποιημένο προς το κελί όπου -λίγο αργότερα- καταλήγει.

Στις φωτογραφίες φαίνεται να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του, να τον σέρνουν και να τον αφήνουν στο κελί του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βήματος, το συγκεκριμένο οπτικό υλικό ήταν αυτό που οδήγησε τους αξιωματικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ να αναζητήσουν τους δράστες της μοιραίας κακοποίησης του Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας.

kareli941410kentriki

 

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθρο“ΜΠΡΟΣΤΑ”: Πρόσκληση για την ομιλία της Βάσως Αγαγιώτου
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Δελτίο τύπου για το 1ο δημοτικό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.