90 χρόνια, μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορία, μια κληρονομιά…

0

aek-90Με μια συλλεκτική έκδοση 704 σελίδων η ΑΕΚ γιόρτασε τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της. Με τον τίτλο: « 90 χρόνια, μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορία, μια κληρονομιά».

Σε αυτή την εκδήλωση βρέθηκαν οι περισσότεροι πρωταγωνιστές του συλλόγου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία από όλα τα αθλητικά τμήματα.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, Ακαδημίες, παίκτες, παράγοντες, πρώην και νυν, ήταν εκεί για να τιμήσουν τα 90 χρόνια της ΑΕΚ.

Παρόντες ο Υπουργός Πολιτισμού κ Παναγιωτόπουλος (πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ), ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ Ανδριανός, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ Καμμένος , οι κκ Κώστας Λαλιώτης, Μιλένα Αποστολάκη, Αντώνης Λιβάνης, Ελένη Αυλωνίτου, η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας κ Αποστολάκη.

Τα διοικητικά στελέχη της ΑΕΚ,οι κκ Μπάγεβιτς , Στράτος, Ασλανίδης, Γιάννης Καρράς, Γενεράκης, Ανατολιωτάκης, Νικολάου, Πανταζής, Κυρατσούς

Από το τεχνικό τιμ οι Δέλλας, Μπορμπόκης , Μπουρουτζίκας, Λυμπερόπουλος, οι πρώην ποδοσφαιριστές Μιχαηλίδης, Κασάπης, Τσιάρτας, Μίμης Παπαϊωάννου, Καραφέσκος, Σταματιάδης, Οικονομόπουλος, Στυλιανόπουλος, ο Τιμούρ Κετσπάγια, Μαύρος, ο Μανώλης Παπαδόπουλος, ο Νεστορίδης, ο Σεραφείδης, ο Μιχάλης Βλάχος και ο Σταματής, ο Συμιγδαλάς, ο Τόνι Σαββέβσκι, Λύσσανδρος Γεωργαμλής, Ηλίας Ατματσίδης,Λάκης, Μαρτσέλο, Τζωρτζόπουλος Γεωργέας, Τσιρίλο.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν ακόμα, από το τμήμα μπάσκετ, οι Βαγγέλης Ζιάγκος, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζή,ς Γιώργος Χήνας, από το αντρικό βόλεϊ οι Μακρής, Φλαούνας και Μαντέκας και από το χάντμπολ οι Γιάννης Αρβανίτης, Φάνης Τσαούσης, Γιώργος Παπαδόπους, Μπακαούκας, Καφφάτος.

Οι καλλιτέχνες Χρήστος Νικολόπουλος, Πάνος Κιάμος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Πασχάλης Τσαρούχας.

Οι δημοσιογράφοι Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σεραφειμ Φυντανίδης, Νάσος Τσαγγανέλης, Νίκος Καραγιαννίδης και άλλοι πολλοί

Με δήλωσή του στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε στους πάντες πως το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια τόνισε χαρακτηριστικά: «Ότι έχουμε πει θα γίνει, βαδίζουμε σταθερά, προσεκτικά και μελετημένα. Ένα είναι σίγουρο: Το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει».

Όσον αφορά στο βιβλίο ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» είπε: «Ήταν μια πάρα πολύ καλή δουλειά, να είμαστε όλοι γεροί και στα 100 χρόνια να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο».

Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει γράψει το δικό του προσωπικό μήνυμα στο λεύκωμα της «Ένωσης», υπογραμμίζοντας ότι ο «Δικέφαλος» θα μας ομορφαίνει τη ζωή στα εύκολα και στα δύσκολα. «Η ΑΕΚ θα είναι ΑΕΚ σε οποία κατηγορία και αν αγωνίζεται. Θα μας κάνει περήφανους θα μας ομορφαίνει τη ζωή και στα εύκολα και στα δύσκολα», έγραψε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης».

Εντύπωση έκανε η μετά από πολύ καιρό εμφάνιση του Τιμούρ Κετσπάγια σε εκδήλωση της ΑΕΚ, Ο Γεωργιανός προπονητής και πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε συνομιλία τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη , όσο και με τον Μπάγεβιτς.

Ο Κετσπάγια έχει ακουσθεί ότι πιθανόν να αναλάβει προπονητής της ΑΕΚ , όταν η ΑΕΚ επιστρέψει και πάλι στην superleague.
Το σίριαλ των υπογραφών της σύμβασης μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημοσίου για την εκχώρηση των απαιτήσεων από την Ψωμιάδη έλαβε τέλος. Ο Ανδρέας Δημητρέλος υπέγραψε με την εφορία και η εκκαθάριση προχωράει κανονικά.

www.hprt.gr

ΠΗΓΗwww.hprt.gr
Προηγούμενο άρθρο“ΜΠΡΟΣΤΑ”: Ομιλία της Βάσως Αγαγιώτου
Επόμενο άρθροΣπάνιες φωτογραφίες του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.