Ψάρια μοίρασε ο Δήμος Φ.Χ. στους άπορους της πόλης μας

0

psaria-dhmos«200 κιλά φρέσκα ψάρια για τους άπορους της πόλης μας»

 Τα αδέρφια Χαράλαμπος και Δημήτρης Περικλέους από την Ραφήνα, ανεμοτρατάρηδες,  μέσω του φίλου τους Γεράσιμου Φανού, προσέφεραν 200 κιλά φρέσκα ψάρια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας, προχτές το βράδυ.

«Κινήσεις σαν αυτές, ενισχύουν το μήνυμα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και του αλτρουϊσμού, που μεταδίδει, μέσα από την λειτουργία του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.  Η κίνηση των αδερφών Περικλέους, αποτελεί απόδειξη, ότι όσο υπάρχει ανάγκη για προσφορά θα υπάρχουν πάντα σπουδαίοι άνθρωποι να την καλύπτουν» τόνισε η Δήμαρχος της πόλης μας κα Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη.

Προηγούμενο άρθροΈκρηξη: Κλειστοί οι δρόμοι στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΠασχαλινό Bazzar από την ΟΑΣΗ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.