Συνεχίζεται η απεργία της ΟΛΜΕ και σήμερα

0

olme_poreia_816208211

Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία που έχει εξαγγείλει η ΟΛΜΕ, καθώς 204 καθηγητές τεχνολογικής εκπαίδευσης οδεύουν προς απόλυση, ενώ το συνδικάτο των καθηγητών διαφωνεί και με την τοποθέτηση πτυχιούχων μελών του σε θέσεις κατώτερων προσόντων.

Λεπτομερέστερα, το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας τελειώνει σήμερα και οι «204», οι οποίοι δεν απορροφήθηκαν σε άλλη θέση του Δημοσίου, είναι ένα βήμα πριν την απόλυση. Εξάλλου, η ΟΛΜΕ δε δέχεται πτυχιούχοι καθηγητές να τοποθετηθούν σε θέσεις νοσηλευτών του υπουργείου Υγείας.

Το απεργιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει πανελλαδική συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος (11 π.μ.) και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας (3 μ.μ.), όπου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για την επιμόρφωση των σχολικών συμβούλων – αξιολογητών, ενώ έχουν εξαγγελθεί κινητοποιήσεις μέχρι και και την 25η Μαρτίου.

 

ΠΗΓΗathensvoice.gr
Προηγούμενο άρθροΤι ισχύει για τα έσοδα και τις δαπάνες στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Επόμενο άρθρο“Ζούμε Μαζί”: Ο Δημήτρης Σκιαθίτης με τον Απόστολο Κόντο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.