GREEK EROTICA: Μικαέλα, ο γλυκός πειρασμός. 1975

Δείτε την σπάνια ταινία της Μιμής Ντενίση. Βλέπεται φυσικά περισσότερο σαν κωμωδία παρά σαν πορνό.

0

439623_Screenshot_22_6

Στο βιβλίο GREEK EROTICA (εκδόσεις Τσαγκαρουσιάνος) ο Βάσος Γεώργας αποθησαύρισε απ’ το αρχείο του εκατοντάδες ερωτικές ταινίες της περιόδου 1955 – 1985.

439617_Screenshot_1_85

439620_Screenshot_5_56
H Μικαέλα, μια πολύ όμορφη γυναίκα, παντρεμένη με έναν πλούσιο αρχιτέκτονα, πηγαίνει σε ένα νησί να συναντήσει τον άντρα της όπου δουλεύει μαζί με το γραμματέα του και οικογενειακό τους φίλο. Ο τελευταίος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της, όμως η φιλία του με τον άντρα της τον εμποδίζει να εκφράσει τα αισθήματά του. Η Μικαέλα κινεί το ενδιαφέρον των κατοίκων του νησιού. Τα πολλά προβλήματα όμως με τον άντρα της θα την οδηγήσουν να αναζητήσει την τρυφερότητα και τον έρωτα σε διάφορες αγκαλιές, μέχρι να ανακαλύψει ότι μόνο στην αγκαλιά μιας γυναίκας θα αισθανθεί καλύτερα…

Ταινία – παύλα φάντασμα σε σενάριο της Μιμής Ντενίση, με πρωταγωνίστρια την ίδια (στους τίτλους την γράφουν ως Ελένη Ντάνου).

439621_Screenshot_6_57


439618_Screenshot_2_75

Σήμερα από την ταινία σώζονται μόνο ορισμένες φωτογραφίες. Κρίμα, μια επανέκδοσή της πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έκανε πάταγο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Μιμή Ντενίση

Σκηνοθεσία: Ντίμης Δαδήρας

Παραγωγή: ART Films / Τζέημς Πάρις

Παίζουν οι: Μιμή Ντενίση, Γιώργος Χριστοδούλου, Αλίκη Ζάννου, Κώστας Γκίνης, Τζίνη Ντάλτον, Γιάννης Παπαθανάσης.

1975- Έγχρωμο – 90′

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθρο«Μαθήματα βασικής υποστήριξης της ζωής στην πόλη μας»
Επόμενο άρθροΑντικαπνιστικός νόμος: Απαγόρευση για κάπνισμα στο αυτοκίνητο και…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.