Η αψεγάδιαστη και πάντα σέξι Ελένη Φιλίνη

0

836c5da17ad85728ed12fbe6bfa2f624_XL

Η Ελένη Φιλίνη είναι ένα αψεγάδιαστο  παράδειγμα κλασικής μεσογειακής ομορφιάς με ατού ένα πρόσωπο που μοιάζει να το έχει σμιλέψει -άκρως ταλαντούχος- γλύπτης.

“Όταν ξεκίνησα, στα 15 μου χρόνια, χόρευα επαγγελματικά, έκανα μόντελινγκ και έπαιζα και στον κινηματογράφο. Το φανταζόμουν, όλο αυτό, όπως όλα τα παιδιά: κάτι ονειρικό. Τρως, όμως, νωρίς τα χαστούκια σου και σιγά σιγά συνέρχεσαι” Ε.Φιλίνη 

Οπότε είναι σχεδόν ακατανόητο πως γίνεται, τρεις δεκαετίες μετά, η Φιλίνη να παραμένει ίδια και απαράλλαχτη. Κάτι που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όσοι την είδαν πρόσφατα στο Κάτω Παρτάλι, το γκεστ δηλαδή που αποτέλεσε και την αφορμή για να την ‘θυμηθούμε’.

 

ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθροΤο κρυμμένο μυστικό του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου
Επόμενο άρθροΔΕΝ πληρώνω vs ΔΕΝ πληρώνω… για τα “μάτια” της “Δύναμης Πολιτών”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.