ΑΕΚ: Φωτορεπορτάζ από την γιορτή της ακαδημίας βόλεϊ!

1

aek-akadhmia-volley (5)Σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με πολύ κόσμο, έγινε την Παρασκευή 7 Μαρτίου η γιορτή της ακαδημίας βόλεϊ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ σε γνωστή ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μικροί αθλητές της ακαδημίας, γονείς, φίλοι αλλά και υποψήφιοι δήμαρχοι Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με την παρέα τους ήταν εκεί.

Από τους υποψήφιους παραβρέθηκαν οι (αλφαβητικά): Γιώργος Αράπογλου (Νέο), Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη (Νέα Προοπτική), Απόστολος Κόντος (Ζούμε Μαζί),  Χάρης Τομπούλογλου (Καλημέρα όμορφη πόλη).

*Στο Φωτορεπορτάζ που ακολουθεί δεν υπάρχει φωτογραφία της παράταξης “Καλημέρα όμορφη πόλη”. Ο επικεφαλής της, Χάρης Τομπούλογλου, αρνήθηκε (sic!) στον συνεργάτη του Fx την φωτογράφιση…

Προηγούμενο άρθροΠολυτεχνείο: «Πληρώστε τους» για τις ημέρες που απήργησαν!
Επόμενο άρθρο«Μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει τον Σουμάχερ»…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.