«Μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει τον Σουμάχερ»…

0

11049993_INT11181343.limghandlerΜόνο «ένα θαύμα» μπορεί να σώσει τον Μίχαελ Σουμάχερ. Αυτό αναφέρει η βρετανική Telegraph ότι είπαν οι θεράποντες ιατροί του γερμανού πιλότου σε συγγενείς του.

Επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζει, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι τόσο η σύζυγος του Σουμάχερ, η Κορίνα, όσο και ο αδελφός του, o Ραλφ – οδηγός και αυτός της Formula 1 – έχουν απευθυνθεί σε πολλούς διακεκριμένους νευροχειρουργούς σε όλη την Ευρώπη. Και όλοι τους έχουν πει ότι οι πιθανότητες να επανέλθει είναι ελάχιστες.

Σε ένα ακόμη δημοσίευμα που έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του 45χρονου γερμανού πιλότου, που τραυματίστηκε σοβαρά στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου κάνοντας σκι στις Αλπεις, η Telehgraph υποστηρίζει πως οι συγγενείς του Σουμάχερ έχουν πλέον επίγνωση ότι οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται, εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανόν να μείνει «φυτό για την υπόλοιπη ζωή του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ασφαλώς δεν είναι το πρώτο, ούτε το τελευταίο δημοσίευμα, για την περιπέτεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1. Και είναι ένα ακόμα που δεν επικαλείται επίσημες δηλώσεις των ιατρών. αλλά αναφέρει ασαφώς «πηγές».

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport, Πίνο Αλιέβι, δημοσίευσε ένα συγκινητικά φορτισμένο ρεπορτάζ στο οποίο περιέγραψε ότι πάνω από τον νοσηλευόμενο Σουμάχερ σπεύδουν τακτικά όχι μόνο μέλη της οικογενείας του, αλλά και άνθρωποι της F1 που του μιλούν, σε μια προσπάθεια να τον ξυπνήσουν.

«Ο Ρος Μπράουν, τεχνικός διευθυντής από το 1997 μέχρι το 2006 στην ομάδα της Ferrari τον επισκέπτεται επίσης συχνά στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και τού βάζει να ακούει ηχητικές εγγραφές από τα Γκραν Πρι της F1, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών του», ανέφερε το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, το οποίο δεν διαψεύστηκε ως προς αυτό το σημείο.

Διαψεύστηκε ωστόσο ως προς τους ισχυρισμούς περί βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του Σουμάχερ, για την οποία ισχύει το προ εβδομάδων ιατρικό ανακοινωθέν ότι βρίσκεται «σε αργή διαδικασία αφύπνισης από το τεχνητό κώμα».

ΠΗΓΗtanea.gr
Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Φωτορεπορτάζ από την γιορτή της ακαδημίας βόλεϊ!
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Δείτε ΟΛΗ την δημόσια διαβούλευση που ολοκληρώθηκε(σχόλια)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.