(ΑΝΑΝΕΩΣΗ)-Ψηφοφορία Fx-news.gr: “Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο/η καταλληλότερος Δήμαρχος για τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας;;;”

2

PSIFOFORIA-FX-NEWS.GRΣτο Fx-news.gr εγκαινιάσαμε ένα νέο πρωτοποριακό και αξιόπιστο «ψηφιακό εργαλείο» on-line ψηφοφορίας-έκφραση άποψης, το οποίο θα βοηθήσει όλους μας να εκφράζουμε την άποψη μας για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα.

Η ξεχωριστή δυνατότητα του νέου αυτού εργαλείου είναι ότι διασφαλιζει σε μεγάλο ποσοστό, ότι ο χρήστης ψηφίζει μια και μόνο μια φορά! Το λέμε με έμφαση, διότι τα παλιά εργαλεία έδιναν την δυνατότητα για παραπάνω από μία ψήφους… εάν για παράδειγμα ο χρήστης έκλεινε και άνοιγε πάλι το γνωστό πλέον router, την συσκευή δηλαδή που μας μεταφέρει το ιντερνέτ στον υπολογιστή μας. Επίσης το συγκεκριμένο «ψηφιακό εργαλείο», «αναγνωρίζει» τον φορητό υπολογιστή του χρήστη που έχει ψηφίσει στην ψηφοφορία και έστω και αν προσπαθήσει να ψηφίσει διπλά σε άλλο router (π.χ. σε wi-fi άλλου τηλεφώνου, καφετέριας κλπ), δεν θα τα καταφέρει…

Διευκρινίζουμε ότι(Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Fx-news.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν μία(1) φορά κάθε δεκαπέντε(15) μέρες και μέχρι τρεις(3) φορές στο σύνολο.

Η ψηφοφορία ξεκίησε στις 14 Φεβρουαρίου 2014 και θα λήξει στις 4 Μαϊου 2014.

[yop_poll id=”10″]

Προηγούμενο άρθροΑποχώρηση Ρούλας Πατίλη από την “Καλημέρα” – Ανακοίνωση συνδυασμού
Επόμενο άρθροΑλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα -Οι φυλακές θα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή ιδέα η δημιουργία της παρακάτω ψηφοφορίας αλλά θα έπρεπε να υπάρχει live ενημέρωση των αποτελεσμάτων για περισσότερο αξιόπιστα και χρήσιμα συμπεράσματα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.