Αποχώρηση Ρούλας Πατίλη από την “Καλημέρα” – Ανακοίνωση συνδυασμού

0

tonby-patilh-1Λάβαμε από την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ”, δελτίο τύπου σχετικά με την αποχώρηση της ανακοινωμένης υποψήφιας του συνδυασμού, Ρούλας Πατίλη:

Δελτίο Τύπου

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

 Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», κάνει γνωστό ότι η Ρούλα Πατίλη δεν θα είναι τελικά υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Σεβόμαστε την επιθυμία της να είναι υποψήφια ή σαν Νομαρχιακή σύμβουλος με τον υποψήφιο περιφερειάρχη κο Σγουρό ή σαν δημοτική σύμβουλος στον Δήμο μας, με την παράταξη που θα στηρίξει ο κομματικός της φορέας, το ΠΑΣΟΚ.

 Η «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» της εύχεται καλή επιτυχία στην όποια επιλογή της.

 Ο Γραμματέας της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ»

Λευτέρης Αντωνόπουλος

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθρο(ΑΝΑΝΕΩΣΗ)-Ψηφοφορία Fx-news.gr: “Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο/η καταλληλότερος Δήμαρχος για τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας;;;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.