Δελτίο Τύπου δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

3

120214181605_5168

«Νέο πρόγραμμα Ανακύκλωσης γυαλιού»
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος εντάχθηκε στο νέο πρόγραμμα συλλογής γυαλιού σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).  Στόχος του προγράμματος είναι η αξιοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων ποσοτήτων αποβλήτων γυάλινης συσκευασίας, οι οποίες χωρίς την οργανωμένη αποκομιδή καταλήγουν συχνά στα κοινά απορρίμματα.
Με το πρόγραμμα αυτό επιχειρείται η αποτελεσματική αποκομιδή των ανακυκλώσιμων αυτών των υλικών που σημαίνει φροντίδα για το περιβάλλον αλλά και έσοδα για το δήμο μας. Η Αντιδήμαρχος κα Χατζηδάκη Μαίρη ενημέρωσε, για την έναρξη του προγράμματος, με επιστολή της αλλά και με επισκέψεις της στα καταστήματα, τους επαγγελματίες της περιοχής με στόχο την συμμετοχή τους στην δράση.
Έχουν ήδη τοποθετηθεί από την προηγούμενη Πέμπτη (27/3/2014) 4 ειδικοί κώδωνες-συλλέκτες απόθεσης γυάλινων συσκευασιών στα συγκεκριμένα κεντρικά σημεία της πόλης μας και κοντά σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διαπιστωμένα συγκεντρώνουν ποσότητες γυαλιού:
•    Βρυούλων & Ν. Τρυπιά
•    Φαναρίου και Δεκελείας
•    Σάρδεων και Ραιδεστού
•    Βρυούλων 2
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την τοποθέτηση ειδικών κάδων σε περισσότερα σημεία της πόλης. Ευελπιστούμε ότι όλοι οι κάτοικοι και οι τοπικές επιχειρήσεις θα δείξουν έμπρακτα για άλλη μια φορά την περιβαλλοντική τους ευαισθησία.

Προηγούμενο άρθρο“Ζούμε Μαζί”: Ανακοίνωση νέου υποψηφίου
Επόμενο άρθροΑποχώρηση Ρούλας Πατίλη από την “Καλημέρα” – Ανακοίνωση συνδυασμού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.