“Ζούμε Μαζί”: Επαφές του Α. Κόντου με τις υπηρεσίες του Δήμου

0

wpid-111apostolos-kontos-fx-ianoyarios-690x329Την  Δευτέρα 10 Μαρτίου το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Απόστολος Κόντος, μαζί με στελέχη της  Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Ζούμε Μαζί, έκαναν ενημερωτική επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου μας, στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Νέα Χαλκηδόνα.

Μαζί του ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπάμπης Μπόβος και Νίκος Πανανικολάου, καθώς και oι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χρύσα Χελιδωνάκη, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Έλσα Παπαγεωργίου, Νέλος Χριστοδουλίδης και Ιωάννα Ν.Τζαβάρα.

Ο Απόστολος Κόντος και οι συνεργάτες του (Οικονομολόγοι, Αρχιτέκτονες Μηχανικοί και με εμπειρία στα θέματα  Πολιτισμού), ήρθαν σε επαφή με τους Διευθυντές, τους Προϊσταμένους και το Προσωπικό του Δήμου στα κεντρικά κτήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα στους τομείς των Οικονομικών,  των Διοικητικών, των Τεχνικών Έργων και του Πολιτισμού. Ο Απόστολος Κόντος μίλησε με θερμά λόγια και συνεχάρη τους εργαζόμενους εκτιμώντας το πολύτιμο έργο που προσφέρουν καθημερινά στον Δήμο μας, και τους υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά τους.

Στην συνέχεια, η ομάδα επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ Νέας Χαλκηδόνας, όπου συνάντησε ένα κλίμα ιδιαιτέρως θετικό, φιλικό και ειλικρινές.

Τέλος, ο υποψήφιος Δημάρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Απόστολος Κόντος συναντήθηκε με το προεδρείο του Παναττικού Συνδικάτου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι της Πόλης μας και δεσμεύτηκε να τους βοηθήσει, στο μέτρο του δυνατού, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και τις αυξημένες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι σήμερα, εξαιτίας της ευρύτερης οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα.

Γραφείο τύπου Ζούμε Μαζί

Προηγούμενο άρθροΗ “Δύναμη πολιτών” για τους εργαζόμενους ΟΤΑ
Επόμενο άρθροΤα πέντε χειρότερα αεροπορικά δυστυχήματα που παρέσυραν στο θάνατο εκατοντάδες επιβάτες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.